YÖKERHO KESÄLOMALLA

Dondon yö on kesätauolla keräämässä uutta energiaa tulevaan syksyyn.

Avaamme kuitenkin yökerhon ovet heinäkuussa muutamaan kertaan Dondon huikeiden Kesäklubien muodossa, katso tapahtumalistaus täältä: https://red-onion.fi/tapahtumat/

Red Onionin lounas ja à la carte palvelevat kesällä normaalisti. Muistattehan, että meidän terassillakin voi syödä ja nauttia Suomen lyhyestä kesästä 🍓

Seuraamalla meitä somessa pysyt kartalla syksyn aikatauluista ja ohjelmasta: Instagram / Facebook

Dondon yötiimi toivottaa lämmintä ja ihanaa kesää – syksyllä nähdään taas!

Ps. Sisar-ravintolamme Black Bird Itiksessä palvelee kesälläkin ja DJ:t soittavat pe & la klo 22 alkaen. Hullutuntia vietetään klo 22–23, jolloin juomien hinnasta -50% alennus! (ei koske pullotuotteita)

Yökerho

Red Onionin yökerhossa bailataan illasta aamuun

Joka viikonloppu Red Onionista kuoriutuu, pääkaupunkiseudun viilein ja villein yökerho, jonka vaihtuvat DJ:t tanssittavat juhlakansaa illasta aamuun.

Illan voit aloittaa pubin puolella. Mukavat tuolit, loosit sekä laaja valikoima juomia oluista drinkkeihin on luotu rentoon seurusteluun ystävien kanssa. Yökerhossamme bileet jatkuvat aamuun saakka ja tunnelma on taatusti katossa. La Dolce Vita, La Dolce Notte.

Yökerho on auki perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 22.00–04.30. Red Onionin ikäraja on 18 vuotta ja pukukoodi siisti, mutta rento.

VIP-PAKETIT

Red Onionin VIP-PAKETEISSA on valinnan varaa. Valitse sopivin setti ja varaa seurueellesi valmiiksi tarjoiltavat.
Kaikki VIP-PAKETIT pitävät sisällään sisäänpääsy- ja eteispalvelumaksut. Paketteja tarjolla 5 hengen viinipaketista aina 20 hengen diamond-pakettiin.

KATSO VIP-PAKETIT TÄSTÄ!

Varaa pöytä ja kerro varaustiedustelussasi mitä päivämäärää varaustoive koskee ja mikä VIP-paketti on kyseessä.