LOUNAS

KOTIRUOKABUFFET MA–PE KLO 10.30–14.30

Red Onionin sei­so­vasta pöy­dästä löydät runsaan vali­koiman eri­laisia kas­viksia, hedelmiä, salaatteja sekä läm­pimiä ruokia.

Päi­vittäin vaihtuva läm­min­ruo­ka­va­li­koima sisältää liha-, kala- ja kas­vis­vaih­toehdon. Koti­ruo­ka­buf­fetin hintaan sisältyy myös jäl­ki­ruoka sekä kahvi tai tee.

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

  • Lounas sei­so­vasta pöy­dästä 10,90 €
  • Elä­ke­läiset klo 12 jälkeen 8,90 €
  • Lapset 2 v. / 2,90 €, 3 v. / 3,90 €, 4 v. / 4,90 €, 5 v. / 5,90 €, 6 v. / 6,90 €, 7-12 v. / 7,90 €

TAKEAWAY MA-PE

Val­miiksi pakattu lounas mukaan 10,70 €

Soita tai tekstaa tilauksesi ma-pe klo 10-14 välillä, niin teemme sinulle valmiin paketin.

Lounaslista viikko 24

MAANANTAI 14.6.

Uuni­lohta & sit­ruunaa L,G

Redarin härän­li­ha­pullia ker­ma­kas­tik­keessa  L,G

Kevät­kää­ry­leitä, hunaja-jogurt­ti­kas­ti­ketta L

Peru­nasose L,G

Ruo­ho­si­pu­li­riisiä M,G

Höy­ry­tettyjä tuo­reita kas­viksia M,G

Pizza­la­ji­telma

Sit­ruu­na­ruo­holla maus­tettu kana­keitto L,G

Mummon rah­ka­munk­ki­rin­ku­loita L

TIISTAI 15.6

Kevyesti savus­tetttua siikaa & sit­ruu­na­kas­ti­ketta L,G

Härän­li­ha­la­sagne L

Feta-kas­vis­pihvit, tomaat­ti­salsaa L,G

Höy­ry­tettyjä  peru­noita M,G

Til­li­riisiä M,G

Pais­tettua pork­kanaa M,G

Pizza­la­ji­telma

Bataatti-pals­ter­nak­ka­keitto L,G

Appel­sii­ni­pan­nacotta L,G

KESKIVIIKKO 16.6.

Wie­nin­leike pos­sun­fi­leestä L

Broi­lerin sisä­fi­leetä taa­te­li­kas­tik­keessa L,G

Peruna-sie­ni­pihvit, yrt­ti­ker­ma­viiliä L,G

Pais­tettuja peru­noita M,G

Höy­ry­tettyä riisiä M,G

Tim­ja­mi­maus­tettua puna­juurta M,G

Pizza­la­ji­telma

Ker­mainen lohi­keitto L,G

Unel­ma­kää­re­torttu L

TORSTAI 17.6

Yli­kypsää härkää mal­las­kas­tik­keessa L

Hau­ki­pyö­ry­köitä kat­ka­ra­pu­kas­tik­keessa L,G

Kas­vis­pastaa ja juus­to­raas­tetta L

Peru­nasose L,G

Höy­ry­tettyä riisiä M,G

Mus­ta­juurta ros­ma­rii­ni­voissa L,G

Pizza­la­ji­telma

Her­ne­keitto ja sipulia M,G

Pan­nu­kakkua, hilloa ja ker­ma­vaahtoa L

PERJANTAI 18.6

Kara­mel­li­soitua possua L,G

Paah­dettua lohta ja tzatzikia L,G

Mek­si­ko­lainen kas­vis­pihvi, korian­te­ri­salsaa VL,G

Pais­tettua perunaa M,G

Appel­sii­ni­maus­tettua riisiä M,G

Kerä­kaa­li­pais­tosta M,G

Pizza­la­ji­telma

Kas­vis­so­se­keitto M,G

Val­ko­suklaa­mous­se­kakku VL,G

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

Salaattipöytä

Popcorn­sa­laatti L,G

Kvinoa-kas­vis­sa­laatti M,G

Tomaat­ti­lohkoja M,G

Kurk­ku­lohkoja M,G

Viher­sa­laattia M,G

Mari­noituja isoja oliiveja M,G

Cae­sar­sa­laatti vie­ressä kru­tonkeja L,G

Pork­ka­na­raaste M,G

Rae­juusto L,G

Kanan­mu­na­lohkot M,G

Mus­ta­he­ruk­ka­silli M,G

Melooni-olii­vi­sa­laatti M,G

Peruna-pur­jo­sa­laatti M,G

Ita­lia­lainen arti­sok­ka­sa­laattti M,G

Rai­ta­salsaa L,G

Nyh­tölohi L,G

See­sa­mi­possua M,G

Leipäpisteessä

Hapan­juu­ri­leipää

Ruis­leipä

Näk­ki­leipä

Hapan­korppu

Mar­ga­riini Flora

Tuo­re­juus­to­levite L,G

Salaat­timix-sie­men­se­koitus

Talon salaa­tin­kastike (sinap­pi­poh­jainen) M,G

Cock­tail­kastike salaatille

Kane­liöljy, val­ko­si­pu­liöljy, yrttiöljy

Cit­rus­vi­negrette

Cae­sar­sa­laa­tin­kastike L,G (sis. anjovis)