LOUNAS

KOTIRUOKABUFFET MA–PE KLO 10.30–14.30

Red Onionin sei­so­vasta pöy­dästä löydät runsaan vali­koiman eri­laisia kas­viksia, hedelmiä, salaatteja sekä läm­pimiä ruokia.

Päi­vittäin vaihtuva läm­min­ruo­ka­va­li­koima sisältää liha-, kala- ja kas­vis­vaih­toehdon. Koti­ruo­ka­buf­fetin hintaan sisältyy myös jäl­ki­ruoka sekä kahvi tai tee.

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

  • Lounas sei­so­vasta pöy­dästä 11,30 €
  • Elä­ke­läiset klo 12 jälkeen 9,30 €
  • Lapset 2 v. / 2,90 €, 3 v. / 3,90 €, 4 v. / 4,90 €, 5 v. / 5,90 €, 6 v. / 6,90 €, 7-12 v. / 7,90 €

TAKEAWAY MA-PE

Val­miiksi pakattu lounas mukaan 11,10 €

Soita tilauksesi ma-pe klo 10-14 välillä, niin teemme sinulle valmiin paketin.

Lounaslista viikko 20

MAANANTAI 23.5.

Pais­tettua kam­pelaa & remou­la­de­kastike M
Pyt­ti­pannua ja pais­tettua kanan­munaa L,G
Kas­vis­pyö­rykät, gre­mo­lataa L
Per­sil­ja­pe­ru­noita M,G
Höy­ry­tettyä riisiä M,G
Paah­dettua pork­kanaa M,G
Pizza­la­ji­telma
Savu­pals­ter­nak­ka­keitto L,G
Appel­sii­ni­rahkaa L,G  ja voh­ve­leita L

TIISTAI 24.5.

Härän­jau­he­li­ha­pihvejä juus­to­kas­tik­keessa L,G
Puna-ahventa & tar­tar­kas­ti­ketta M
Kas­vis­täyt­teiset paprikat L,G
Peru­nasose L,G
Yrt­ti­riisiä M,G
Höy­ry­tettyjä kas­viksia M,G
pizza­la­ji­telma
Pork­ka­na­so­se­keitto L,G
Voi­sil­mä­pullaa L

KESKIVIIKKO 25.5.

Sipu­li­pihvejä pos­sun­fi­leestä M,G
Härän­jau­heliha-maka­ro­ni­laa­tikko L
Herne-lant­tu­pihvejä, yrt­ti­ker­ma­vii­li­kas­ti­ketta L,G
Paah­dettuja peru­noita L,G
Cur­ry­riisiä M,G
Huna­ja­joitua pork­kanaa M,G
Pizza­la­ji­telma
Suo­ma­lainen savu­po­ro­keitto L,G
Man­sik­ka­kää­re­torttu L

TORSTAI 26.5.

Hyvää hela­tors­taita

Ravintola auki 12.00-19.00

 

PERJANTAI 27.5.

Pais­tettuja muikkuja & til­li­hol­lan­daise VL
Mus­ta­mak­karaa ja puo­luk­ka­hilloa M
Rata­to­uil­le­kas­viksia ja hal­loumia G
Kei­tettyjä peru­noita M,G
Höy­ry­tettyä riisiä M,G
Paah­dettuja kas­viksia M,G
Pizza­la­ji­telma
Kat­ka­ra­pu­keitto L,G
Suklaa­mous­se­kakku L,G

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

Salaattipöytä

Red onion salaat­ti­pöytä  23.5.-30.6.2022

Vihersalaattia,tomaattia ja kurkkua  M,G
Cae­sar­sa­laattia VL
Pork­ka­na­raas­tetta M,G
Mari­noituja herk­kusieniä M,G 
Paah­dettu juures-bul­gur­sa­laatti M
Pik­ke­löityä puna­kaalia M,G
Keväinen peru­na­sa­laatti M,G
Kana-pas­ta­sa­laattia M
Mari­noitua puna­si­pulia M,G
Tsazikia L,G
Tomaatti-papri­ka­salsaa M,G
Mum­mon­kurkkuja M,G
Omena-sel­le­ri­sa­laatti L,G
Pistou-papuja L,G
Basi­li­ka­öl­jyllä mari­noitua mozza­rellaa G
Rucolaa M,G
Ana­nas­paloja M,G

Leipäpisteessä

Hapan­juu­ri­leipää

Ruis­leipää

Näk­ki­leipää

Mar­ga­riini Flora L,G

Tuo­re­juus­to­levite L,G

Sie­men­se­koitus VE,M,G

Talon salaa­tin­kastike (sinap­pi­poh­jainen) M,G

Kane­liöljy, val­ko­si­pu­liöljy, yrttiöljy