LOUNAS

KOTIRUOKABUFFET MA–PE KLO 10.30–14.30

Red Onionin sei­so­vasta pöy­dästä löydät runsaan vali­koiman eri­laisia kas­viksia, hedelmiä, salaatteja sekä läm­pimiä ruokia.

Päi­vittäin vaihtuva läm­min­ruo­ka­va­li­koima sisältää liha-, kala- ja kas­vis­vaih­toehdon. Koti­ruo­ka­buf­fetin hintaan sisältyy myös jäl­ki­ruoka sekä kahvi tai tee.

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

  • Lounas sei­so­vasta pöy­dästä 10,90 €
  • Elä­ke­läiset klo 12 jälkeen 8,90 €
  • Lapset 2 v. / 2,90 €, 3 v. / 3,90 €, 4 v. / 4,90 €, 5 v. / 5,90 €, 6 v. / 6,90 €, 7-12 v. / 7,90 €

TAKEAWAY MA-PE

Val­miiksi pakattu lounas mukaan 10,70 €

Soita tai tekstaa tilauksesi ma-pe klo 10-14 välillä, niin teemme sinulle valmiin paketin.

Lounaslista viikko 23

MAANANTAI 18.1.

Pais­tettua lohta & remou­la­de­kas­ti­ketta M,G

Jau­he­li­ha­tor­tilloja ja cheddarkastiketta 

Kevät­kää­ry­leitä, chi­li­hu­na­ja­kas­ti­ketta L 

Per­sil­ja­pe­ru­noita M,G  

Ruo­ho­si­pu­li­riisiä M,G  

Höy­ry­tettyjä tuo­reita kas­viksia M,G  

Pizza­la­ji­telma  

Linssi-koo­kos­keitto L,G  

Appel­sii­ni­kier­re­pulla L

TIISTAI 19.1.

Paah­dettua kuhaa ja mojo verdeä L,G  

Härän­li­ha­la­sagne L 

Kas­vis­täyt­teisiä papri­koita L,G  

Höy­ry­tettyjä peru­noita M,G  

Til­li­riisiä M,G  

Pais­tettua pork­kanaa M,G  

Pizza­la­ji­telma  

Bataatti-kat­ka­ra­pu­keitto L,G  

Man­sik­ka­pan­nacotta L,G

KESKIVIIKKO 20.1.

Flo­ri­dan­leike pos­sun­fi­leestä L 

Sit­ruu­nainen rakuu­na­broileri L,G  

Kas­vis­mu­na­vuoka L,G  

Pais­tettuja peru­noita M,G  

Höy­ry­tettyä riisiä M,G  

Tim­ja­mi­maus­tettua puna­juurta M,G  

Pizza­la­ji­telma

Ker­mainen lohi­keitto L,G

Unel­ma­kää­re­torttu L

TORSTAI 21.1.

Härän­jau­he­li­ha­pihvejä ker­ma­kas­tik­keessa L,G
Kam­pelaa limeyrt­ti­kas­tik­keessa L,G  

Avoca­do­pastaa ja juus­to­raas­tetta L 

Peru­nasose L,G  

Bas­ma­ti­riisiä M,G  

Mus­ta­juurta ros­ma­rii­ni­voissa L,G  

Pizza­la­ji­telma  

Her­ne­keitto ja sipulia M,G  

Pan­nu­kakkua, hilloa ja ker­ma­vaahtoa L

PERJANTAI 22.1.

Pos­sun­kylkeä porter-kas­tik­keessa L 

Uuni­lohta & sit­ruunaa M,G  

Muna­koiso-mozza­rel­la­vuoka VL,G

Pais­tettua perunaa M,G  

Sal­via­maus­tettua riisiä M,G  

Hapan­kaalia M,G  

Pizza­la­ji­telma  

Kas­vis­so­se­keitto M,G  

Pää­ry­nä­mous­se­kakku L,G

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

Salaattipöytä

Pro­vencen neidon salaattia M,G

Jää­vuori-ruco­la­sa­laattia M,G

Her­neen­versot M,G

Mung­pavun idut M,G

Vii­ni­ry­päleet M,G

Huna­ja­me­lo­ni­palat M,G

Kanan­munat M,G

Man­da­riini-lant­tu­raaste M,G

Puna­si­pu­li­sui­ka­leita M,G

Kuk­ka­kaa­lin­nuppuja M,G

Yrt­ti­ma­ri­noituja val­ko­si­pulin kynsiä M,G

Per­simon M,G

Kurk­ku­palat M,G

Tomaat­ti­lohkot M,G

Mari­noituja isoja oliiveja M,G

Pip­pu­ri­paah­dettua kalk­ku­nan­rintaa M,G

Raita-salsaa M,G

Feta­juusto VL

Arti­sokka-juu­res­sa­laatti M,G

Nyh­tölohi L,G

Sipu­li­silli M,G

Broi­ler­palat M,G

Coleslaw M,G

Kat­ka­ra­pusa­laatti M,G

Tabou­leh­sa­laatti M,G

Leipäpisteessä

Ruis­leipä

Näk­ki­leipä

Hapan­korppu

Talon vaalea leipä

Salaat­timix-sie­men­se­koitus

Päh­ki­nämix

Mar­ga­riini Flora

Talon salaa­tin­kastike (sinap­pi­poh­jainen) M,G

Cock­tail­kastike salaatille

Kane­liöljy, val­ko­si­pu­liöljy, yrttiöljy

Cit­rus­vi­negrette

Cae­sar­sa­laa­tin­kastike L,G (sis. anjovis)

Tuo­re­juus­to­levite L,G

Hummus ori­ginal M,G