LOUNAS

KOTIRUOKABUFFET MA–PE KLO 10.30–14.30

Red Onionin sei­so­vasta pöy­dästä löydät runsaan vali­koiman eri­laisia kas­viksia, hedelmiä, salaatteja sekä läm­pimiä ruokia.

Päi­vittäin vaihtuva läm­min­ruo­ka­va­li­koima sisältää liha-, kala- ja kas­vis­vaih­toehdon. Koti­ruo­ka­buf­fetin hintaan sisältyy myös jäl­ki­ruoka sekä kahvi tai tee.

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

  • Lounas sei­so­vasta pöy­dästä 10,90 €
  • Elä­ke­läiset klo 12 jälkeen 8,90 €
  • Lapset 2 v. / 2,90 €, 3 v. / 3,90 €, 4 v. / 4,90 €, 5 v. / 5,90 €, 6 v. / 6,90 €, 7-12 v. / 7,90 €

TAKEAWAY MA-PE

Val­miiksi pakattu lounas mukaan 10,70 €

Soita tai tekstaa tilauksesi ma-pe klo 10-14 välillä, niin teemme sinulle valmiin paketin.

Lounaslista viikko 9

MAANANTAI 1.3.

Paah­dettua lohta & chi­li­ma­jo­neesia M,G

Kink­ku­kiusaus L,G

Soi­japapu-kas­vis­pais­tosta ja yrt­ti­jo­gurttia L,G

Per­sil­ja­pe­runaa M,G

Täys­jy­vä­riisiä M,G

Höy­ry­tettyjä kas­viksia M,G

Pizza­la­ji­telma

Juus­toinen juu­res­keitto L,G

Voi­sil­mä­pulla L

TIISTAI 2.3.

Puna­kam­pelaa kas­vis­kas­tik­keessa M,G

Yli­kypsää uuni­possua M,G

Tofu-lins­si­paistos M,G

Paah­dettua perunaa M,G

Höy­ry­tettyä riisiä M,G

Yrt­ti­maus­tettua mus­ta­juurta M,G

Pizza­la­ji­telma

Härän­li­ha­keitto M,G

Päh­ki­nä­moussea ja mar­ja­melbaa L,G

KESKIVIIKKO 3.3.

Sipu­li­pihvi pos­sun­fi­leestä L,G

Broi­lerin sisä­fi­leetä apri­koo­si­kas­tik­keessa L,G

Hal­loumi-koo­koscurry L,G

Yrt­ti­pe­runaa M,G

Mais­si­po­lenta L,G

Höy­ry­tettyä pork­kanaa M,G

Pizza­la­ji­telma

Ker­mainen lohi­keitto L,G

Tyrni-ome­na­pii­rasta ja man­sik­ka­kermaa L

TORSTAI 4.3.

Ruis­pa­ne­roidut silak­ka­pihvit, til­li­kas­ti­ketta L

Lam­mas­pyö­ry­köitä yrt­ti­kas­tik­keessa L,G

Juu­res­ri­sottoa & tofua misolla maus­tettuna L,G

Peru­nasose L,G

Höy­ry­tettyä riisiä M,G

Pais­tettua paprikaa M,G

Pizza­la­ji­telma

Her­ne­keitto ja sipulia M,G

Pan­nu­kakkua, hilloa ja ker­ma­vaahtoa L

PERJANTAI 5.3.

Pais­tettua lohta & tomaat­ti­salsaa M,G

Bel­mannin pyt­ti­pannua ja pais­tettua kanan­munaa L,G

Maus­teisia kas­viksia ja hal­lou­mi­juustoa G

Peru­nasose L,G

Cur­ry­riisiä M,G

See­sa­mi­maus­tettua retikkaa M,G

Kas­vis­keitto M,G

Ana­nas­kakku L

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

Salaattipöytä

Viher­sa­laattia M,G

Jää­vuo­ri­sa­laattia M,G

Her­neen­versot M,G

Huna­ja­me­lo­ni­palat M,G

Pork­ka­na­raaste M,G

Puna­kaali-rusina-bul­gur­veh­nä­sa­laatti M

Puna­si­pu­li­sui­ka­leita M,G

Kuk­ka­kaa­lin­nuppuja M,G

Suo­la­kurkkuja M,G

Kurk­ku­palat M,G

Tomaat­ti­lohkot M,G

Mari­noituja isoja oliiveja M,G

Couscous­sa­laatti kanasta M,G

Raita-salsaa M,G

Feta­juusto VL

Ara­bia­lainen kas­vis­sa­laatti M,G

Nyh­tölohi L,G

See­sa­mi­possua L,G

Leipäpisteessä

Ruis­leipä

Näk­ki­leipä

Hapan­korppu

Talon vaalea leipä

Salaat­timix-sie­men­se­koitus

Päh­ki­nämix

Mar­ga­riini Flora

Talon salaa­tin­kastike (sinap­pi­poh­jainen) M,G

Cock­tail­kastike salaatille

Kane­liöljy, val­ko­si­pu­liöljy, yrttiöljy

Cit­rus­vi­negrette

Cae­sar­sa­laa­tin­kastike L,G (sis. anjovis)

Tuo­re­juus­to­levite L,G