LOUNAS

KOTIRUOKABUFFET MA–PE KLO 10.30–14.30

Red Onionin sei­so­vasta pöy­dästä löydät runsaan vali­koiman eri­laisia kas­viksia, hedelmiä, salaatteja sekä läm­pimiä ruokia.

Päi­vittäin vaihtuva läm­min­ruo­ka­va­li­koima sisältää liha-, kala- ja kas­vis­vaih­toehdon. Koti­ruo­ka­buf­fetin hintaan sisältyy myös jäl­ki­ruoka sekä kahvi tai tee.

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

  • Lounas sei­so­vasta pöy­dästä 11,30 €
  • Elä­ke­läiset klo 12 jälkeen 9,30 €
  • Lapset 2 v. / 2,90 €, 3 v. / 3,90 €, 4 v. / 4,90 €, 5 v. / 5,90 €, 6 v. / 6,90 €, 7-12 v. / 7,90 €

TAKEAWAY MA-PE

Val­miiksi pakattu lounas mukaan 11,10 €

Soita tilauksesi ma-pe klo 10-14 välillä, niin teemme sinulle valmiin paketin.

Lounaslista viikko 20

MAANANTAI 16.5

Kam­pelaa tilli-sme­ta­na­kas­tik­keessa L,G
Kanan­poikaa ched­dar­kas­tik­keella L,G
Paah­dettuja maus­teisia kas­viksia ja soi­ja­papuja M,G
Yrt­ti­pe­ru­noita M,G
Höy­ry­tettyä riisiä M,G
Pais­tettua pork­kanaa M,G
Pizza­la­ji­telma
Kuk­ka­kaa­li­keitto L,G
Munk­ki­rin­kilät L

TIISTAI 17.5

 Härän­li­ha­mu­re­ketta, ker­ma­kas­ti­ketta L,G
Kala­puikot & rapu­kas­ti­ketta L,G
Peru­nasose L,G
Pais­tettua riisiä ja munaa M,G
Paah­dettua lanttua M,G
pizza­la­ji­telma
Mus­ta­juu­ri­keitto L,G
Man­sik­ka­pan­nacotta L,G

KESKIVIIKKO 18.5

 Oska­rin­leike pos­sun­fi­leestä L
Kaa­li­laa­tikko härän­li­hasta, puo­luk­ka­hilloa M,G
Kas­vis­pa­puk­ro­ketteja ja tomaat­ti­salsaa L
Pais­tettuja peru­noita L,G
Höy­ry­tettyä riisiä M,G
Huna­ja­paah­dettua puna­juurta M,G
Pizza­la­ji­telma
Suo­ma­lainen savu­po­ro­keitto L,G
Mus­tik­ka­pii­rakkaa ja vanil­ja­kas­ti­ketta L

TORSTAI 19.5

Kau­ra­lei­vi­tettyjä silak­ka­pihvejä L
Til­li­lihaa härän­pais­tista L,G
Juu­res­ri­sotto L,G
Skånen perunaa L,G
Höy­ry­tettyä riisiä M,G
Kei­tettyä pork­kanaa M,G
Pizza­la­ji­telma
Her­ne­keitto, sipulia M,G
Pannukakkua,hilloa ja ker­ma­vaahtoa L

PERJANTAI 20.5

Lohi-äyriäis­jam­balaya M,G
Kana­viil­lokki, mus­ta­he­ruk­ka­hilloa L,G
Feta-kas­vis­vuoka G
Kei­tettyjä peru­noita M,G
Höy­ry­tettyä riisiä M,G
Paah­dettuja juu­reksia M,G
Pizza­la­ji­telma
Tomaat­tinen vuo­hen­juus­to­keitto G
Päärynä-koo­kos­täy­te­kakku L,G

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.

Salaattipöytä

Red onion salaat­ti­pöytä  2.5.-20.5.2022


Vihersalaattia,tomaattia ja kurkkua  M,G
Cae­sar­sa­laattia VL
Kirkas coleslaw M,G
Mari­noituja kalamata oliiveja M,G 
Paah­dettua kesä­kur­pitsaa gre­molata M,G
Sit­rus­ma­ri­noitua kuk­ka­kaalia M,G
Keväinen peru­na­sa­laatti M,G
Cajun maus­tettu possu-papusa­laatti M,G
Mari­noitua puna­si­pulia M,G
Tsazikia L,G
Tomaatti-papri­ka­salsaa M,G
Mum­mon­kurkkuja M,G
Lempeän tulista paprikaa ja yrt­ti­juustoa L,G
Ton­ni­ka­laröra L,G
Kanan­munan lohkoja M,G
Versoja/​ituja M,G
Meloni-coctail M,G

Leipäpisteessä

Hapan­juu­ri­leipää

Ruis­leipää

Näk­ki­leipää

Mar­ga­riini Flora L,G

Tuo­re­juus­to­levite L,G

Sie­men­se­koitus VE,M,G

Talon salaa­tin­kastike (sinap­pi­poh­jainen) M,G

Cock­tail­kastike salaatille

Kane­liöljy, val­ko­si­pu­liöljy, yrttiöljy

Cit­rus­vi­negrette

Cae­sar­sa­laa­tin­kastike L,G (sis. anjovis)