JOU­LU­LOUNAS
Tors­taina 9.12. klo 10.30 - 14.30

TERVETULOA JOULUPÖYTÄÄN!

Redarin perin­teinen jou­lu­buffet on tar­jolla tors­taina 9.12. klo 10.30 - 14.30. 

Mukana par­haita, tuttuja jou­lu­ruokia, kuten kinkkua, laa­ti­koita, rii­si­puuroa ja sillejä
– mutta myös eri­koi­sempia herkkuja, kuten savu­po­ro­pizzaa ja chili-huna­jagla­see­rattua savus­tettua kananpojanrintaa. 

Hinta 15,90 €
(elä­ke­läi­sille klo 12 alkaen 10,90 €)

Vali­tet­ta­vasti jou­lu­lou­naalle ei oteta ennakko- tai pöytävarauksia. 

menu

Viher­sa­laattia M,G

Rosollia, kermaa L,G

Sie­ni­sa­laattia L,G

Paah­dettua puna­juurta ja gor­gonzo­la­kreemiä G

Chili-huna­jagla­see­rattua savus­tettua kanan­po­jan­rintaa M,G

Til­li­graa­vattua lohta, sinap­pi­kas­ti­ketta M,G

Lasi­mes­tarin-ja mus­ta­he­ruk­ka­silliä M,G

Kei­tetyt tilliperunat

 

Lei­pä­la­ji­telma, voi ja yrttituorejuustolevite

 

Jou­lu­rii­si­puuro, kanelia, voita & sokeria L,G

 

Jou­lu­kinkkua, pais­tin­kas­ti­ketta L;G

Peruna,porkkana ja lant­tu­laa­tikkoja L,G

Pipar­kakku maus­tettu manteli-kas­vis­paistos L,G

Savusa­bay­onella hun­nu­tettua uuni­lohta L,G

Her­neitä ja luumuja M,G

 

Pizza: Savu­po­ro­pizza

 

Val­ko­suklaa­moussea ja seka­he­del­mä­melbaa L,G

Mar­me­ladeja, pipa­reita ja joulutorttuja

 

Kahvi/​tee

 

Lisä­tietoja ruokien aine­so­sista saa henkilökunnalta.